Arhiv, O predavanjih

 

Enake možnosti spolov na področju držav bivše Jugoslavije

Predavanje dr. Eve Bahovec

 

Posnetek si lahko na računalnik prenesete na strani: http://archive.org/details/EnakeMonostiSpolovNaPodrojuDravBiveJugoslavije

 

Predavanje o feminizmu, ki je konec septembra potekalo v sklopu jesenske šole z naslovom »Enake možnosti spolov na področju držav bivše Jugoslavije«.

 

V zadnjem tednu septembra (22 - 29.9.2007) se bo v organizaciji KUD Anarhiv, društev Agregat in Polituss (Ljubljana), Enajste teze (Zagreb), Queer Beograd (Beograd) in Studievereniging Machiavelli (Amsterdam) odvijala jesenska šola z naslovom "Enake možnosti spolov na področju držav bivše Jugoslavije". Na njej se bodo udeleženci iz sodelujočih držav (Slovenija, Hrvaška, Srbija in Nizozemska) v okviru osrednje tematike dotaknili tudi različnih drugih družbeno pomembnih vprašanj kot npr. nacionalizem, ekonomske neenakosti, homofobija, militarizem, rasizem.

 

Mednarodna jesenska šola: "Enake možnosti spolov na področju držav bivše Jugoslavije" bo potekala med 22. 9. in 29. 9. 2007 v idiličnem kraškem okolju vasi Pliskovica.

 

Vabljeni vsi zainteresirani.

 

Napotila

http://www.zofijini.net/oddaje_3_10_2007.html

http://www.zofijini.net/oddaje_10_10_2007.html

 

 

 

 


Bookmark and Share